Fiskeguide året runt!

Följ med på guidade fisketurer efter storfisken, till havs och i skärgård. Nybörjare såväl som proffs är välkomna!

Laxtrolling: Där laxen är, där är vi! Beroende på säsong fiskar vi i vattnen från Bornholm i söder till Understen i norr.

Spinnfiske: Stockholms skärgård och främst de norra delarna är våra jaktmarker där vi erbjuder ett spännande fiske efter allt från abborre, gös och gädda till havsöring. Vi fiskar hela året med reservation för eventuella isar.

I priset ingår topputrustad båt, komplett fiskeutrustning avsedd för den fiskart vi är ute efter, flytoveraller och/eller flytvästar samt kalla drycker och fika.

Vi kan även ordna flerbåtsguideningar för större sällskap, dessa kräver dock god framförhållning.

Tips på boende finns under fliken till vänster.

Abborre

Fiskas året runt med högsäsong sensommar och höst – då med ultralätt utrustning för att få rätt känsla i spöet. Metod: Jigg.

Gädda

Hugger hela året men har högsäsong under vår och höst. Våra bästa gäddvatten finns runt Furusund. Metod: Spinn, Jerk, Jigg.

 

Gös

Givande fiske främst under perioden april juni men går att lura hela året. Metod: Spinn, Jigg, Mete.

 

Havsöring

Fiskas under den kalla årstiden med början i oktober fram till och med maj. Fisket begränsas endast av isläget. Metod: Spinn

 

Lax

Detta fiske sker ute till havs från tidig vår till början av juli med start i södra Östersjön i vattnen kring Bornholm-Simrishamn. I mitten av maj flyttas fisket norrut då den ofta grova vandringslaxen startat sin vandring och då är det inte ovanligt med fiskar på 10-15 kg och mer! Från mitten av maj till juli fiskar vi i Ålandshav med utgångshamn Grisslehamn eller Mariehamn. Metod: Trolling.